Семеен хотел в близост до Балчик
Каса де Артес

3 звезди

Обща информация за Семеен хотел Каса де Артес

 Реализирана е като малък Арт хотел и разполага с всички удобства и собствен уникален стил. Изградена изцяло от екологични материали – стари тухли, дърво и камък, къщата се отличава с уютен и изключително луксозен интериор, като от огромната й веранда се открива непосредствена гледка към Черно море.

“Casa de Artes“ предлага възможности, както за индивидуални, така и за групови целогодишни резервации, провеждане и организация на малки симпозиуми, бизнес срещи, коледни, новогодишни, студентски или бизнес тържества. Обектът разполага с перфектна озвучителна и аудиовизуална техника.

 

Местоположение на Семеен хотел Каса де Артес

 

Семеен хотел Каса де Артес се намира в близост до Балчик, Област Добрич.
Регион: Северно Черноморие

Къщата се намира в местността „Овчаровски плаж” в непосредствена близост до панорамния път Балчик – Албена на отстояние от 250 метра от морето, 1200 метра от Двореца на румънската кралица Мария и на 7 км. от кк Албена. Обектът отстои на 1,5 км. от яхтеното пристанище на Балчик, на 30 км. от нос Калиакра и на 20 км. от гр. Варна. На 25 км. се намират и скалният Аладжа манастир, а близост се намират три голф игрища. Гр. Каварна, където ежегодно се провежда летен Рок фестивал, е на 20 км., а на 45 км. се намира и феноменалният природен комплекс Побити камъни.

Удобства в Семеен хотел Каса де Артес

Услуги

Гладене и пране
Ютия на рецепция
Паркинг

Деца

Детска площадка

Домашни любимци

Не

Снимки от Семеен хотел Каса де Артес

Цени за настаняване в Семеен хотел Каса де Артес

За да Ви предложим настаняване в Семеен хотел Каса де Артес, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Семеен хотел Каса де Артес

 

“Casa de Artes“ разполага с 4 самостоятелни стаи и 2 апартамента с оптимален капацитет от 16 –18 места, огромен американски хол, напълно оборудвана кухня, емпоре и барбекю. В процес на изграждане са винарна и малък басейн. Хотелът предлага семеен уют, артистична среда, собствен охраняем паркинг, rent a car, интернет, кабелна ТВ и др.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Каса де Артес

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона