Комплекс в близост до Балчик
Лайтхаус Голф Ризорт

5 звезди

Обща информация за Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

Комплекс Lighthouse Golf Resort е разположен върху 1300 дка в района на село Топола, до международен път Е87 и на 35 км от морската столица Варна. В близост се намира курортна зона Тузлата известна с калолечебен и балнеолечебен център. На 5 км се намира курортен град Балчик известен най-вече със своята ботаническа градина и архитектурно-парков комплекс "Двореца". Гр. Балчик разполага с изключителна плажна ивица и яхтено пристанище.

Местоположение на Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

 

Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт се намира в близост до Балчик, Област Добрич.
Регион: Северно Черноморие

СПА и Спорт

СПА

СПА, басейн, Сауна, Традиционна парна баня и парна баня с ароматерапия, Душове и джакузи, Салон за релакс, Фитнес и спортна зала, Хидротерапия, Масаж, Маски за тяло и лице, Възстановяващи процедури за тяло, Оздравителни процедури, Аква Веда, Хамам и Широдара, Грижи за кожата и лицето, Ексфоалиращи процедури, Козметични процедури за лице и тяло; маникюр и педикюр.

Открит басейн
Парна баня
Джакузи
Масаж
Козметични процедури
Водни процедури

Спорт

Голф игрището и съоръженията са конструирани според предпочитанията на голф играчите, които искат да спортуват целогодишно, избирайки голф играта в този нова локация. Голф клубът, който се намира в една от най - забележителните сгради в комплекса, предлага истинско разнообразие от услуги, включително професионално обучение, специализиран магазин, ресторант, бар и персонални шкафчета за личните вещи.
Голф училището в комплекса има всичко необходимо за тренировка и обучение: тренировъчни полета, пътинг грийн, площ с бункери и късо голф игрище.

Фитнес
Голф

Удобства в Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

Домашни любимци

Не

Снимки от Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

Цени за настаняване в Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

За да Ви предложим настаняване в Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Комплекс Лайтхаус Голф Ризорт

 

Изисканият хотел, включва 186 стаи - 64 стаи за гости, 10 апартамента и 112 единични стаи. Предвижда се да бъде част от зоната за забавления в курорта. Хотелът е с панорама към морето и е в близост до голф клуба и пътя към плажовете.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Лайтхаус Голф Ризорт

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона