Хотел в Бургас
България

4 звезди

Обща информация за Хотел България

Високата 71м. сграда на хотел България е разположена в самия център на град Бургас. Хотелският комплекс разполага с 17 хотелски етажа предлагащи невероятна гледка към Бургаския залив и старата градска част. Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал.
Що се отнася до уюта и спокойствието на нашите гости - не сме оставили нищо на случайността. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за Вашия приятен и ползотворен престой. За гостите, които имат желание да съчетаят приятното прекарване с работата, сме се специализирали в провеждането и организацията на семинари, обучения и други конгрeсни прояви.

Местоположение на Хотел България

 

Хотел България се намира в Бургас, Област Бургас.
Регион: Южно Черноморие

Хотел България – Бургас се намира в центъра на града и разполага с луксозни стаи и апартаменти. Хотел България предлага на гостите си 2 ресторанта, 3 бара, както и басейн, парна баня, масаж, сауна.
Хотел "България", Бургас е разположен в самия център на град Бургас. Хотел "България" в град Бургас е идеaлен за Вашия бизнес престой или конференция.

СПА и Спорт

СПА

Спортно рекреативния комплекс към хотел България, Бургас е едно уникално съоръжение за спорт, релаксация и добро настроение. Тук можете да плувате, да се печете на плаж, да разпуснете в джакузи и да се отърсите от ежедневното напрежение. Спортно рекреативния център на хотел България, град Бургас се състои от две части - горно и долно тяло, които са свързани с топла връзка помежду си. В горното тяло са разположени фитнес зала, сауна, джакузи, кабинет за масажи и прилежащи към тях съблекални оборудвани с душ кабини и сешоари. В долното тяло са разположени плувен басейн, джакузи, детски басейн, сауна, парна баня, солариум, коктейл бар и прилежащи към тях съблекални, също оборудвани с душ кабини и сешоари. Комплексът е прекрасно място както за спортуване така и за организацията и провеждането на частни партита и празненства. Ползването на плувния бассейн, детския басейн и фитнес центъра е безплатно за гостите на хотела.Сауна
Вътрешен басейн
Парна баня
Джакузи
Солариум
Масаж

Спорт

Фитнес

Удобства в Хотел България

Бизнес

Конферентни зали: 1

Бизнес център
Факс
Интернет
Принтер
Копир
Скенер

Услуги

Сейф на рецепция
Гладене и пране
Обмяна на  валута
Химическо чистене
Ютия на рецепция
Паркинг

Деца

Детски басейн

Домашни любимци

Да

 

Коли под наем.

Заведения

 
Ресторанти - 2
Барове - 3
Румсервиз

Ресторанти

Хотел България, Бургас разполага с два ресторанта и три бара разположени на различните нива на хотелския комплекс, където гостите на хотела могат да провеждат делови срещи, да опитат специалитетите от националната или световната кухня или да се отдадат на почивка и развлечения в спокойна и комфортна атмосфера.

Снимки от Хотел България

Цени за настаняване в Хотел България

За да Ви предложим настаняване в Хотел България, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел България

 

Хотел България, Бургас разполага с 91 единични, 67 стаи с две легла, 10 апартамента и 3 Президентски апартамента отличаващи се с комфорт и стиелн лукс. Приятната и спокойна атмосфера от фоайето на хотела се пренася в уютно обзаведени хотелски стаи, предлагащи отлични условия за отдих и подслон. 
Луксозните стаи на хотел България, Бургас са разположени на изцяло реновираните през последните години хотелски етажи и отговарят на всички изисквания на съвременните туристически стандарти за категория 4 звезди. Решени в меки пастелни тонове, те предлагат отлични условия за Вашето спокойствие и приятен престой.

Политика на хотела

 

В момента няма оферти от хотел България

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона