Хотел в Бургас
Мираж

4 звезди

Обща информация за Хотел Мираж

Хотел Мираж – Бургас предлага 72 стаи, 8 супер луксозни апартамента и студиа, VIP зала. Хотел Мираж разполага с център за красота, в който ще се насладите на масажни процедури, сауна и солариум.

Местоположение на Хотел Мираж

 

Хотел Мираж се намира в Бургас, Област Бургас.
Регион: Южно Черноморие

Хотел Мираж е разположен на един километър от центъра на град Бургас, на главната пътна артерия. Разположен е на удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, южното черноморие и столицата. В близост до хотела се намират две спортни зали и стадион "Нафтекс".
Луксозния комфорт и стандарт, който предлага хотелът, уникалната архитектура на хотел МИРАЖ, напомняща мачтата на кораб с издути платна и панорамен изглед към морето, го правят предпочитано място за посещение през цялата година.

СПА и Спорт

Спорт

Фитнес

Удобства в Хотел Мираж

Бизнес

Конферентни зали: 2

VІР залата на хотел „Мираж” е разположена на един от панорамните етажи. Тя разполага с 20 места. Луксозното обзаведеждане, съчетано с прекрасната гледка към града, морето и залива, правят залата продходящо място за провеждане на официални обеди, бизнес срещи, делови вечери. Със своя конфорт и стил тя е едно от предпочитаните места за провеждане на срещи от национално и международно ниво.


Конферентната зала на хотел „Мираж” разполага с над 100 места. Със своята функционалност тя позволява провеждането, както на семинари, конференции и обучения, така и на сватби, тържества и фирмени събития. Перфектният дизай и стилната атмосфера я правят едно от предпочитаните места от бизнеса в града. На разположение на клиентите са мултимедия, озвучаване, екран, фрипчарт. За разнообразяване на събитията има възможност да се организират кафе-паузи, работни обеди, вечери и други. Залата, със своя конфорт е и предпочитано място за организирането на лични и семейни празници. Интересните и уникални дизайнерски решения позволяват много и различни решения при оформлението на залата, което може да задоволи и най-изтънчения вкус и да предложи на гостите най-доброто обслужване.

Бизнес център
Интернет

Услуги

Химическо чистене
Паркинг

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1
Барове - 1
Румсервиз

Ресторанти

Стилният и комфортен ресторант разполага със 100 места и уникална кухня.

Барове

Лоби барът на хотел „Мираж” е изискано и приятно място, в което гостите на хотела могат да се насладят на чаша ароматно кафе или да проведат своите срещи в неформалноа обстановка. Тук се предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Опитните бармани могат да предложат на гостите много и разнообразни коктейли. Ценителите на сладките изкушения могат да се насладят на многообразието от сладкарски специалитети. Всичко това, съчетано с тихата и приятна музика прави Лоби барът на хотел „Мираж” предпочитано място за срещи, не само на гостите на хотела, но и на всички ценители на изискаността от Българи и света.

 

Нощният бар на хотел „Мираж” предлага на гостите на хотела и града приятна атмосфера за отмора в края на деня. Тук умело са съчетани модерна визия и изключително приятна музика. Перфектното обслужване и изисканите напитки правят клуба предпочитано място за няколко часа прекарани в приятна компания на уютно място.

Снимки от Хотел Мираж

Цени за настаняване в Хотел Мираж

За да Ви предложим настаняване в Хотел Мираж, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Мираж

 

Четиризвездният хотел разполага със 72 уютно обзаведени стаи, осем супер лукзсозни апартамента и студиа, изработени по индивидуални дизайнерски проекти. Те са оборудвани с най-модерната аудио и визуална техника.
В хотела има изграден бизнес център, в който клиентите могат да ползват компютър, неограничен достъп до интернет, факс, копир, принтер. Интернет може да се използва и в бизнес стаите на хотела.
На един от панорамните етажи се намира VIP зала с 20 места, луксозно обзаведена за индивидуални бизнес срещи.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Мираж

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона