Комплекс в Гроздьово
Еко - Комплекс Шерба

1 звезди

Обща информация за Комплекс Еко - Комплекс Шерба

Еко-комплекс „Шерба“ се намира в гората на с. Гроздьово на 70 км. от град Варна. Гората „Шерба” е известна с уникалното си богатство на флора и фауна. Това е едно от местата в България, където все още се срещат богати популации от благородни елени, лопатари, сърни, диви свине и муфлони. Тук е и царството на широколистните дървета. Вековни смесени гори от бук, дъб, габър, благун, цер и сребролистна липа.

Местоположение на Комплекс Еко - Комплекс Шерба

 

Комплекс Еко - Комплекс Шерба се намира в Гроздьово, Област Варна.
Регион: Източна Стара планина

Еко-комплекс "Шерба" се намира в гората на с. Гроздьово на 70 км. от град Варна.

СПА и Спорт

СПА

Модерен СПА център с 3 сауни : хербал ( със специална сенотерапия и билки, подбрани от заобикалящия екологично чист район ), класическа, сауна с хромотерапия; парна баня, масажен кабинет, джакузи, душове с различни ефекти и мини водопад.

Сауна
Парна баня
Джакузи
Масаж

Спорт

Мултифункционално игрище с тенис на корт, площадки за футбол, волейбол, баскетбол, фитнес зала, билярд, електронен дартс, тенис на маса и мини футбол.

Фитнес
Билярд
Тенис на маса
Тенис на корт

Удобства в Комплекс Еко - Комплекс Шерба

Бизнес

Конферентни зали: 1

Конферентна зала с капацитет 60 места (мултимедия, екран, микрофон).

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

Ресторант с открити тераси.
Всички гости, които са направили своя избор за настаняване без закуска, могат да се възползват от кулинарните умения на нашия главен готвач в ресторанта на хотела. Той ще се погрижи с радост за Вашата закуска, обяд или вечеря.

Снимки от Комплекс Еко - Комплекс Шерба

Цени за настаняване в Комплекс Еко - Комплекс Шерба

За да Ви предложим настаняване в Комплекс Еко - Комплекс Шерба, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Комплекс Еко - Комплекс Шерба

 

Комплексът разполага с 19 елегантни стаи от които 5 апартамента;
3 кокетни малки семейни къщи с една или две спални и хол с трапезария; 
2 фамилни къщи съответно с 5 и 3 стаи, със собствена механа с камина.

Голяма фамилна къща: Къщата разполага с четири двойни стаи и един апартамент и е подходяща за настаняване на компании от 12-14 души (максимално). Има собствена механа с кухненски бокс и камина. Механата е подходящо място за частно парти с приятели! Бихте могли да наемете цялата къща или да използвате само някои от стаите! Къщата е с теракот, отопление, всяка от стаите разполага с баня с душ! Обзавеждането във фамилната къща е с различен дизайн в сравнение с основната хотелска част.

Малка фамилна къща: Къщата разполага с три двойни стаи и е подходяща за настаняване на компании 6-8 души (максимално). В собствена механа с камина можете да отпразнувате всеки личен повод с приятна компания. Можете да наемете цялата къща или стаите по отделно. Къщата е с теракот, отопление, всяка от стаите раполага с баня с душ! Обзавеждането във фамилната къща е с различен дизайн в сравнение с основната хотелска част.

Вила с една/ две спални: Сгушени в гората и в близост до хотелската част, вилите разполагат с хол и отделна спалня – една или две, една баня с душ. Подходящи са да се насладите на горската тишина, да си починете пълноценно и да останете насаме с любимите Ви хора за няколко дни!

Политика на хотела

Деца до 2 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Еко - Комплекс Шерба

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона