Хотел в центъра на Девин
Елит

3 звезди

Обща информация за Хотел Елит

Хотелът разполага със СПА център, в който гостите могат да ползват 6-местно джакузи, вани с минерална вода, масажен кабинет, сауна и фитнес зала.

Хотел Елит в планинския курорт Девин предлага стаи и студиа за вашата ваканция или бизнес среща в планината. Хотелът организира екскурзии до Ягодинската пещера и Триградското ждрело.

Местоположение на Хотел Елит

 

Хотел Елит се намира в центъра на Девин, Област Смолян.
Регион: Родопи планина

Град Девин се намира в централната част на живописния Родопски масив на 220 км.западно от София, на 100 км.от Пловдив и на 35 км.от Пампорово.
Девинският район е богат на карстови и минерални води. Всичко това определя града като балнео-климатичен курорт с високи лечебни качества.

СПА и Спорт

СПА

В рекреационния център на хотела, гостите могат да ползват 6-местно джакузи, вани с минерална вода, масажен кабинет, сауна и фитнес зала.

Сауна
Джакузи
Масаж

Спорт

Фитнес

Удобства в Хотел Елит

Бизнес

Конферентни зали: 1

Конферентна зала с 25 места.

Домашни любимци

Не

 

Красивата природа и историческите забележителности на Девинския край предоставят интересни места за екскурзии и туризъм – с. Широка Лъка, Триградското ждрело, Ягодинската пещера, Дяволското гърло.

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

На разположение на гостите е ресторант с лятна градина, в който се предлагат ястия от българската и европейска кухня.

Снимки от Хотел Елит

Цени за настаняване в Хотел Елит

За да Ви предложим настаняване в Хотел Елит, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Елит

 

Разполага с 12 двойни, 3 единични стаи и 3 студиа /със сателитна телевизия, интернет, мини бар, телефон, луксозен санитарен възел/.

Политика на хотела

Деца до 2 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Елит

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона