Хотел в центъра на Елена
Елена

3 звезди

Обща информация за Хотел Елена

Хотел Елена се намира в центъра на град Елена и предлага нощувки за вашата планинска почивка. Хотелът има ресторант, фитнес и зала за игри.

Местоположение на Хотел Елена

 

Хотел Елена се намира в центъра на Елена, Област Велико Търново.
Регион: Централна Стара планина

Хотел Елена се намира в центъра на гр. Елена.

СПА и Спорт

СПА

Масаж

Удобства в Хотел Елена

Бизнес

Конферентни зали: 1

Tриетажният комплекс предлага отлични възможности за отдих, бизнес срещи, семейни вечери, юбилейни срещи, банкети, спортно – тренировъчни лагери, ловен туризъм, туризъм за възрастни.

Услуги

Гладене и пране
Паркинг

Домашни любимци

Да

 

Хотелски комплекс ЕЛЕНА предлага на своите гости богат избор от туристически маршрути:
Рупите
Местността Рупите, Петричко отдавна е придобила широка известност като мястото, в което се е зареждала с енергия и е приемала посетители най-популярната българска пророчица Вангелия Гущерова, наричана от народа - "Леля Ванга" (3.Х.1911-11.VІІІ.1996 г.). През 1992 г. пророчицата построява черквата "Св. Петка Българска", превърнала се веднага в място за поклонение за хиляди нуждаещи се хора. Рупите се намират на 6 км. от град Петрич и притежават ярка специфичност, която ги отличава от останалите области в страната. Местността представлява кратер на изгаснал вулкан, а обликът се оформя от вулканичния хълм Кожух, термалните извори и хълма Пчелина.Минералните води притежават високи лечебни свойства, които привличат голям брой посетители. Дебитът им е 35 л/сек., а температурата - 71 градуса.
Самуилова крепост
Самуилова крепост е разположена на 23 км. От град Петрич. Свързана е с битката с византийците през 1014 г. и ослепяването на 14 000 български войници.
Мелник
Скътан в югозападните склонове на Пирин, Мелник е най-малкият град в България. Обявен е за културно-исторически резерват и за град-музей. Уникален с единствените пясъчни сипеи, множество исторически паметници и прочут със своето червено вино и множество винарски изби.
Роженски манастир
Роженският манастир е най-голямата обител в пиринския край и един от няколкото средновековни български манастири, запазени сравнително непокътнати и до днес. В манастира се намира чудодейната икона на Света Богородица, привличаща вниманието на множество туристи.
Марикостиново
Марикостиново е единственото на Балканите калонаходище от около 20 минерални и кални извора(н.м.вис. 800м), лекуващо дископатии, артрити, гинекологични и други заболявания.
Петрич
Петрич се намира в най-югозападната точка на България в подножието на кестеновата планина Беласица. Природните условия в града предразполагат към лекуване на белодробни заболявания. Петрич отстои на 15 км от границата ни с Република Гърция и на 22 км от границата с Република Македония.

Заведения

 
Ресторанти - 1
Барове - 1
Румсервиз

Ресторанти

Комплекс ЕЛЕНА разполага с ресторант - панорама, който предлага разнообразна национална кухня, типична за пиринския край и една изключително приятна обстановка, подходяща за почивка и развлечение.Освен традиционната Българска кухня, ресторантът на комплекса изпълнява капризите на своите гости,независимо от националността им. Ресторант "Елена" има капацитет 50 места и организира семейни тържества, абитуриентски балове и други празненства.

Барове

Нощният бар на хотелски комплекс "Елена" предлага на своите гости изискана обстановка, добро обслужване, маркови питиета и музика за всеки вкус. При организирани тържества професионален ди джей се грижи за настроението на гостите.

Снимки от Хотел Елена

Цени за настаняване в Хотел Елена

За да Ви предложим настаняване в Хотел Елена, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Елена

 

Хотел Елена разполага с 11 двойни стаи и два луксозни апартамента. Те са прекрасно аранжирани и присъствието на дърво в стилните мебели дава усещането за близост с природата, съчетано с лукс. Всички те са с локално парно, балкон и оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик , сателитна телевизия, интернет, телефон, хладилник с минибар.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Елена

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона