Комплекс в Елена
Костадиновите Къщи

3 звезди

Обща информация за Комплекс Костадиновите Къщи

"Костадиновите къщи" се намират в живописната махала Долни чукани, разположена непосредствено над град Елена, на 1,5 километра от центъра на града, до сградата на бившето училище за лечение на белодробни заболявания, построено от д-р Христо Момчилов. До средата на 80-те години тук са намерили изцеление десетки хиляди деца от различни възрасти.

Комплексът се състои от три къщи. Първата от тях има шест стаи, разположени над механата на комплекса. Другите две къщи се намират на разтояние от 40 м. от основната част и разполагат с 2 апартамента и 7 двойни стаи.

Три звездният комплекс предлага на своите гости отлични възможности за отмора. Уникалното съчетание между традиционно българското и съвременните удобства тук са предпоставка за атрактивна и ползотворна почивка целогодишно.

Местоположение на Комплекс Костадиновите Къщи

 

Комплекс Костадиновите Къщи се намира в Елена, Област Велико Търново.
Регион: Централна Стара планина

СПА и Спорт

СПА

Открит басейн

Спорт

През лятото ще намерите прохлада сред вековните зелени гори, наситени с аромата на дъхави цветя, а през зимата - да се наслаждавате на омайната белота и чистота на планината или покарате ски в близкото село Мийковци или на връх Чумерна. А ако това не ви е по вкуса можете да разгледате местните исторически забележителности или да се отдадете на риболов.
За най-малките детска площадка с пързалка, двойна люлка и беседка.

Удобства в Комплекс Костадиновите Къщи

Услуги

Паркинг

Деца

Детска площадка

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

В обширна механа-трапезария с битова камина, можете да опитате български ястия и гозби, характерни за еленския край, домашни специалитети, вина и ракии. Механата разполага със 150 места и прекрасна лятна градина. На разположение на гостите е и красив зелен двор, барбекю, пещ.

Снимки от Комплекс Костадиновите Къщи

Цени за настаняване в Комплекс Костадиновите Къщи

За да Ви предложим настаняване в Комплекс Костадиновите Къщи, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Комплекс Костадиновите Къщи

 

Комплексът се състои от три къщи. Първата от тях има шест стаи, разположени над механата на комплекса. Другите две къщи се намират на разтояние от 40 м. от основната част и разполагат с 2 апартамента и 7 двойни стаи.

Гостите разполагат с два апартамента и тринадесет двойни стаи, всяка, от които със собствен санитарен възел и телевизор.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Костадиновите Къщи

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона