Хотел в Китен
Принцес Резиденс

4 звезди

Обща информация за Хотел Принцес Резиденс

Хотел "Принцес Резиденс" се намира в гр. Китен – един от динамично развиващите се курорти по Южното Черноморие. Крайбрежната ивица на курорта се е запазила непроменена от времето.
Хотелът е непосредствено на пясъчните дюни в  живописния залив с легендарното име - "Атлиман" / в превод от турски: ат – кон, лиман – залив /,  само на няколко метра от плажната ивица.

Седеметажният комплекс е разгънат от към страната на парка и свит  от към страната на морето, от която страна се намира и открития басейн.

Панорамният асансьор е с изглед към плажа, а двата вътрешни асансьора се намират в лобито, единият от които е за инвалиди.

Местоположение на Хотел Принцес Резиденс

 

Хотел Принцес Резиденс се намира в Китен, Област Бургас.
Регион: Южно Черноморие

Китен се намира на 60 км. от град Бургас, на 75 км. от Аерогара Бургас и на 15 км. от екзотичната река Ропотамо.

СПА и Спорт

СПА

Открит басейн

Спорт

Фитнес

Удобства в Хотел Принцес Резиденс

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Румсервиз

Ресторанти

A – La – Carte ресторантът има салон с атрактивен интериор и общо 60 места, част от които се намират на тераса с изглед към морето и басейна. Кухнята включва класически и типично български специалитети, а напитките са прецизно подбрани.

Снимки от Хотел Принцес Резиденс

Цени за настаняване в Хотел Принцес Резиденс

За да Ви предложим настаняване в Хотел Принцес Резиденс, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Принцес Резиденс

 

Хотелът има 131 студия, 15 едностайни и 8 двустайни апартамента, повечето с  изглед към морето, всеки с индивидуално архитектурно решение.

Всички студиа и апартаменти са стилно обзаведени и имат интересни тераси с балюстради, което подчертава индивидуалния характер на фасадата и екстериора като цяло. Оборудвани са с телевизор, кабелна телевизия, климатик, интернет и хладилник.

Политика на хотела

Деца до 2 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Принцес Резиденс

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона