Комплекс в центъра на Копривщица
Дюлгерите

3 звезди

Обща информация за Комплекс Дюлгерите


Комплекс Дюлгерите е съставен от 3 луксозни къщи, ситуирани в общ двор – богато градинско озеленен и изрядно поддържан с ефектно осветление. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално според желанията и нуждите Ви. Всяка къща се състои от три стаи със самостоятелен санитарен възел, дневен тракт и кухня изцяло оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна, кукрортна такса, безплатно използване на фитнес, сауна и паркинг.


За гостите на Комплекса се предлага:
За всички посетители и гости на Комплекс Ресторант “Дюлгерите” предлагаме безплатен луксозен транспорт, безплатно  ползване на фитнес, сауна и паркинг, организиране на конна езда, колоездене,  ATV, тенис на маса, еко пътеки. 

Местоположение на Комплекс Дюлгерите

 

Комплекс Дюлгерите се намира в центъра на Копривщица, Област София.
Регион: Средна гора

Комплекс “Дюлгерите” е разположен в непосредствена близост до сградите на общината и читалището. В същото време обектът докосва средногорските височини и създава усещане за изолираност и сливане с природата.

СПА и Спорт

СПА

Релакс центъра е оборудван с джакузи, сауна, фитнес и солариум. Той ви дава възможност за пълен релакс и зареждане с нова енергия. СПА процедурите, които Ви предлагаме включват козметични,маникюр, педикщр и много други, които могат да направят вашия престой тук приятен и пълноценен.

Сауна

Спорт

Спорт/Забавления:
За всички посетители и гости на Комплекс “Дюлгерите” предлагаме безплатен луксозен транспорт,безплатно ползване на фитнес, сауна и паркинг,организиране на конна езда, колоездене, ATV,тенис на маса, еко пътеки.
За децата:
Специално оформен кът с люлки и пързалки.

Фитнес
Тенис на маса

Удобства в Комплекс Дюлгерите

Услуги

Паркинг

Деца

Детска площадка

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

Ресторант „Дюлгерите” е част от Комплекс „Дюлгерите”. Ресторант „Дюлгерите” разполага с 55 места, проектор и плазмен TV. За стила и местоположението на Мюзик ресторанта са подбрани традиционни ястия от избрани продукти в стила на гр.Копривщица и класически специалитети от европейската и азиатската кухня. Заповядайте в новата ни лятна градина, където ще се насладите на лятната прохлада,комплексът разполага и със специално обособена детска площадка.

Снимки от Комплекс Дюлгерите

Цени за настаняване в Комплекс Дюлгерите

За да Ви предложим настаняване в Комплекс Дюлгерите, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Комплекс Дюлгерите

 

Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел.

Описание на стаите:
Къща
Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, трапезария, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD система, оборудвано перално помещение, тоалетна.

Втори етаж: три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, плазмен телевизор.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Дюлгерите

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона