Семеен хотел в Копривщица
Чучура

3 звезди

Обща информация за Семеен хотел Чучура

Семеен хотел Чучура Копривщица. Заповядайте в хотел-ресторант Чучура Копривщица.
Изграден във възрожденски стил, сгушен в сърцето на многовековна Копривщица, огряван от топлото планинско слънце и освежаван от прохладата на гъстите букови и борови гори, недалеч от историческия площад "20-ти Април" семеен хотел-механа "Чучура" предлага на своите гости една неповторима и дългоочаквана почивка.

В Копривщица хората свято пазят своите традиции. Съхранени са стари народни занаяти от Възраждането на България. Тук можете да видите изработка на плъсти, кебета, плетени на една кука, рисувани глинени гърненца, дърворезби. Съчетавайки спокойствието на Вашата ваканция с възможността да обогатите културата си, Вие ще почувствате пълно удовлетворение от прекараното време в семеен хотел - механа "Чучура" и неповторимата Копривщица.

Резервация можете да направите онлайн чрез нашия сайт, изпращайки ни email или обаждайки се на някой от нашите телефони.

Семеен хотел - механа "Чучура"
Адрес:     България
Гр. Копривщица
Бул. "Х.Н.Палавеев" 66
GSM:     0888 347 770
Факс:     07184 3020
Телефон:     07184 2712
Email:     hotel@mehana.eu
Web:     http://www.mehana.eu

Местоположение на Семеен хотел Чучура

 

Семеен хотел Чучура се намира в Копривщица, Област София.
Регион: Средна гора

Комплексът се намира до автогарата.

СПА и Спорт

Спорт

За Вашата по-активна ваканция хотелът предлага велосипеди под наем, а защо не и среща с природата като изминете пътеки през местности с неповторима по своята хубост природа, щедро даряваща жизнени сили. Районът, със своите природни и културни ресурси, е подходящ за спорт, релакс, културен и екотуризъм, и е гаранция за една приятна и незабравима почивка.

Удобства в Семеен хотел Чучура

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

На своите гости семеен хотел-механа "Чучура" предлага битово обзаведена механа с 45 места, а през летните дни можете да се насладите на красивите копривщенски пейзажи в лятна градина с 30 места.
Със своите живописно изрисувани стени, неугасващата жар в камината и бистрата като сълза вода, бликаща от каменния чучур, потапящи Ви в епохата на "Българи от старо време", механата Ви предлага да се насладите на вкусни гозби и специалитети, да вкусите от лечебната сила на боровия мед и сладко от ароматни горски ягоди и боровинки, както и традиционното овче мляко.
С предварителна заявка могат да Ви бъдат приготвени домашна баница, тутманик, пататник, пълнено печено агне и други ястия по стари копривщенски рецепти.

Снимки от Семеен хотел Чучура

Цени за настаняване в Семеен хотел Чучура

За да Ви предложим настаняване в Семеен хотел Чучура, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Семеен хотел Чучура

 

Хотелът разполага с пет двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизор и радио.
Две от стаите са "оцветени" в жълтата цветова гама, придаващи едно спокойствие и топлина на Вас - нашите гости.
Останалите три стаи са в приятен зелен цвят, носещи спомени от Възрожденска България. Една от тях разполага с тераса, разкриваща на своите посетители спиращи дъха пейзажи от нашия красив край.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Чучура

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона