Семеен хотел в Крайморие
Лагуна

3 звезди

Обща информация за Семеен хотел Лагуна

Семеен хотел "Лагуна" Крайморие ви предлага спокойна и уютна атмосфера по време на почивката ви. Лятна почивка и комфорт в хотел Лагуна Крайморие.

За нас, е удоволствие да Ви поздравим със сърдечно добре дошли. Ние сме изцяло на Ваше разположение, за да Ви осигурим приятен и незабравим престой. На следващите страници ще откриете изчерпателна информация за възможностите и услугите, които се предлагат в нашия семеен хотел. Вярваме, че всичко това ще е полезно за Вас. Наше непрестанно желание е да подобряваме услугите си и да Ви гарантираме възможно най-приятен отдих. Ние, ще бъдем щастливи да изпълним по най-блестящ начин Вашите желания. Затова с радост ще приемем всяко Ваше предложение, което желаете да отправите към нас.

Пожелаваме Ви приятен престой!

Семеен хотел "Лагуна" - работи целогодишно.Хотелът разполага с 3 единични стаи, 10 двойни стаи ,3 тройни стаи и 2 апартамента.Всички са със самост. санит. възел и собствени тераси. Обзаведени са стилно и модерно като впечатляват със своя уют и комфорт, което го прави идеален избор за градски хотел и дава възможност за приятно прекарване, краткотраен отдих и за летуване разполагат с cable TV, интернет, хладилник и климатик.Намира се на тихо и спокойно място с чудесна гледка към Черно море и към централната част на Крайморие,на около 300 м. от морето и плажа. Хотела има панорамна тераса гледка към морето, ресторант и безплатен охраняем паркинг за автомобилите на гостите. По желание закуска обяд и вечеря.

Местоположение на Семеен хотел Лагуна

 

Семеен хотел Лагуна се намира в Крайморие, Област Бургас.
Регион: Южно Черноморие

Удобства в Семеен хотел Лагуна

Домашни любимци

Не

Снимки от Семеен хотел Лагуна

Цени за настаняване в Семеен хотел Лагуна

За да Ви предложим настаняване в Семеен хотел Лагуна, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Семеен хотел Лагуна

 

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Лагуна

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона