Хотелски комплекс в Панагюрище
Джуджева къща

3 звезди

Обща информация за Хотелски комплекс Джуджева къща

Хотелският комплекс Джуджева къща е единственият по рода си в град Панагюрище, запазил и пресъздал духа на възрожденската архитектура на града. Джуджевата къща е постоена около 1860 година и е била собственост на прочути панагюрски родове, което оформят днешният й облик. Къщата е от асиметричен градски тип, обявена е за паметник на архитектурата и е реставрирана в оригиналния й вид. В хотеслкият комплекс са рзположени две къщи, които предлагат на своите гости: шест двойни стаи, два апартамента.

Хотелският комплекс работи целогодишно.

 

Местоположение на Хотелски комплекс Джуджева къща

 

Хотелски комплекс Джуджева къща се намира в Панагюрище, Област Пазарджик.
Регион: Средна гора

Хотелският коплекс се намира в покрайнините на града в тих и уютен двор и само на 15 минути от центъра на града.

СПА и Спорт

Спорт

Екскурзии:
Цената варира в зависимост от големината на групата и дестинацията. Възможно е организиране на екскурзия с нашия гид/заплща се допълнително/
-до местността Оборище
-до Копривщица
-до Старосел

Удобства в Хотелски комплекс Джуджева къща

Домашни любимци

Не

 

Градината - използването е безплатно за всички посетители. Джуджевата къща се намира насред просторен двор с огромни вековни дървета, цветни лехи и алеи с чимшир и здравец. Нашата градина ще направи Вашето посещение незабравимо.
Чардаци - използването е безплатно за всички посетители. Чардаците на къщата са уникални произведения на изкуството, със запазени оригинални дърворезби. От тях можете да се насладите на чистия въздух и прохлада през лятото, да се полюбувате на карсивата гледка или просто да изпиете сутрешното си кафе.
Купчийница - ценоразпис за купчийницата.
В нашата малка Купчийница ще намерите разнообразни подаръци и сувенири като - ръчно изплетени чорапи, рисувани калени чаши и чинии и характени предмети от бита в миналото.
Услуги, предлагани от Хотелския комплекс:
Гид в град Панагюрище - използването е безплатно за всички посетители. Специално за всички посетители на хотела, предлагаме безплатна беседа /през почивните дни/ за Панагюрската история, с разглеждане на забележителностите и музеите.

Заведения

 
Ресторанти - 2
Румсервиз

Ресторанти

На територият на обекта има гостница с около 30 места, тя е само за посетителите на хотелският комлекс. Кухнята е традиционна българска, като се приготвят и много специалитети от Панагюрище. Тя е подгодяща за малки семейни събирания и групи, както и за всякакви други поводи.
Разполагаме и с още един ресторантски обект, с повече от 20 годишна история, това е механа Старата къща. Механата е с капацитет около 140 човека, като разполага с две по-големи зали.

 

Винарна - ценоразпис за различните вина.
Всички гости на хотела имат уникалната възможност да се насладят на богата колекция вина, както и да дегустират вина, произведени в Панагюрище.
Магерница - използването е безплатно за всички посетители. Хотелкият комплекс разполага с магерница, разположена в двора, където се приготвят уникални ястия на жар и различни специалитети.

Снимки от Хотелски комплекс Джуджева къща

Цени за настаняване в Хотелски комплекс Джуджева къща

За да Ви предложим настаняване в Хотелски комплекс Джуджева къща, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотелски комплекс Джуджева къща

 

В хотеслкият комплекс са рзположени две къщи, който предлагат на своите гости: шест двойни стаи, два апартамента. Те са обзаведени в традиционен български стил, съчетаващи в себе си уют и отлични условия. Хотелският комплекс работи целогодишно.

  • Апартаменти: обзаведени с двойно легло, както и с кът за сядане с ниска масичка оборудван с две единични легла. В апартаментите има  по  два LCD телевизора с кабелна телевизия, хладилник и безжичен интернет, отоплението е локално. Естествено стилът е традиционен, като са използвани характени български шевици от Панагюрище.
  • Двойни стаи: уникално обзаведени, като всяка стая е със собствено решение и мебелировка. Те са оборудвани с двойно легло, тоалетка с огледало и малко бюро. Естествено и тук ще намерите удобства като хладилник, LCD телевизори и кабелна телевизия, Wi-Fi интернет.

Стаите се почистват всеки ден, като обикновено това е съобразено с графика на посетителите и техните желания.

ВАЖНО: Стаите на 1-ви етаж са доста ниски и не са подходящи за по-високи хора.
Стаите 4/5 и 7/8 са с междинни врати, които се заключват.

Политика на хотела

Деца до 3 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Джуджева къща

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона