Хотел в центъра на Пловдив
Белвил

3 звезди

Обща информация за Хотел Белвил

Три звездният хотел “BELLE VILLE” представлява старинна къща, паметник на културата от епохата на Ренесанса. Същият е запазил изцяло възрожденската си архитектура и в него може да почувствате романтиката на миналото, съчетана с уюта и лукса на настоящето.
Екипът на хотел “BELLE VILLE” ще се радва да Ви посрещне и да се грижи за Вашето спокойствие и комфорт.

 
 

Местоположение на Хотел Белвил

 

Хотел Белвил се намира в центъра на Пловдив, Област Пловдив.
Регион: Южна България

Три звездният хотел “BELLE VILLE” е разположен в Стария град, в непосредствена близост до центъра на град Пловдив и Международния Пловдивски Панаир.

Удобства в Хотел Белвил

Бизнес

Интернет

Услуги

Сейф на рецепция
Обмяна на  валута
Паркинг

Домашни любимци

Не

 

Гостите могат да паркират личния си автомобил пред входа на хотела.

Заведения

 
Ресторанти - 1

Ресторанти

Ресторантът с 40 места на закрито и 60 на открито, предлага разнообразни национални и европейски ястия, приготвени от професионални майстори готвачи.

Снимки от Хотел Белвил

Цени за настаняване в Хотел Белвил

За да Ви предложим настаняване в Хотел Белвил, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Белвил

 

Хотел “BELLE VILLE” разполага с 2 апартамента и 6 двойни стаи /спални и с отделни легла/; конферентна зала за срещи и бизнес прояви с 20 места.

Всяка стая е уникална с различен цвят и колорит: императорски апартаменти в червено и тъмносиньо, бяла стая с автентичен клюкарник от епохата на Възраждането, стаи в зеления цвят на кралския дворец Версай, морско синьо, с нежен люляков цвят, стилна охра. Във всяка една ще се почувствате по различен и неповторим начин.


Изписаните в Ренесансов стил стаи са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, безплатен Интернет достъп.

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Белвил

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона