Бизнес Хотел в центъра на Пловдив
Пловдив

5 звезди

Обща информация за Бизнес Хотел Пловдив

Бизнес Хотел Пловдив е най-новият 3 звезден хотел в града. Намира се в Централната градска част, в близост до Главната търговска улица,  Градската градина, Стария град, културните и исторически забележителности на Пловдив.

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие Бизнес Хотел Пловдив е идеалното място, където да отседнете в Града на тепетата.
 

Местоположение на Бизнес Хотел Пловдив

 

Бизнес Хотел Пловдив се намира в центъра на Пловдив, Област Пловдив.
Регион: Южна България

Хотелът е разположен на важен транспортен възел, в района на бившата Сточна гара, само на 780 м. от Централния площад, в близост до митница Пловдив, Международния панаир, Централната ЖП гара, автогара “Юг” и на 11 км от летище Пловдив.

Удобства в Бизнес Хотел Пловдив

Бизнес

Конферентни зали: 1

Факс
Интернет
Принтер
Копир
Скенер

Услуги

Сейф на рецепция
Обмяна на  валута
Паркинг

Домашни любимци

Не

Снимки от Бизнес Хотел Пловдив

Цени за настаняване в Бизнес Хотел Пловдив

За да Ви предложим настаняване в Бизнес Хотел Пловдив, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Бизнес Хотел Пловдив

 

На своите гости хотелът предлага 16  двойни стаи, 2 тройни, 2 апартаментa и 1 студио. Бизнес Хотел Пловдив е елитен хотел, предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти.

Всяка стая и апартамент в хотела представлява едновременно и офис, който  предоставя всички съвременни  комуникационни възможности:

  • прав цифров телефон с оптичен кабел, осигуряващ мигновенна и качественна връзка с всяка точка на света; по желание на клиента се предоставят за ползване в стаята факс, принтер, скенер и копир;
  • високоскоростен кабелен интернет, организиран с DHCP сървър; кабелният интернет по стаите и безжичният в лобито и конферентната зала са безплатни за гостите на хотела.

Политика на хотела

Деца до 12 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Пловдив

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона