Хотел в Пловдив
Санкт Петербург

4 звезди

Обща информация за Хотел Санкт Петербург

Парк-хотел "Санкт Петербург" е най-високият, модерен комплекс в Пловдив, който носи класическата елегантност на града. Хотелът създава атмосфера на неповторима хармония, естетичност, комфорт и модерен европейски стил. Разположен в центъра на Пловдив, хотелът Ви предлага ненадмината гледка на градския хоризонт.
Парк-хотел "Санкт Петербург" е създаден с вкус и е направен, за да Ви накара да се чувствате като у дома си за ден, седмица, месец или повече. Специално е проектиран както за нуждите на бизнес клиентите, така и за тези, които са на почивка.
Комплексът разолага с просторни студиа, стаи и апартаменти, конферентни зали, кафе-сладкарници, класически ресторанти, аквапарк, детски център.
 

Местоположение на Хотел Санкт Петербург

 

Хотел Санкт Петербург се намира в Пловдив, Област Пловдив.
Регион: Южна България

Хотел Санкт Петербург, гр. Пловдив се намира в близост до Международния Пловдивски панаир.

СПА и Спорт

Спорт

На разположение на гостите аква-парк и детски център.

Удобства в Хотел Санкт Петербург

Бизнес

Конферентни зали: 3

Конферентна зала Пълдин е с капацитет до 300 места.Свързана е с Основния ресторант и това дава възможност за организиране на кафе паузи, бизнес обеди и вечери в непосредствена близост до залата.
Залата е с капацитет до 70 места(тип киносалон) и до 50 места (тип класна стая).
Съвременна мултифункционална конферентна зала, която разполага с всички ресурси за провеждане на различни събития – кръгли маси, пресконференции, обучаващи мероприятия, преговори и съвещания.
Зала Нева е с капацитет до 70 места (тип киносалон) и до 50 места (тип класна стая).
В непосредствена близост се намира Бизнес ресторантът, както и Основният ресторант.

Интернет

Деца

Детски кът
Детска площадка

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 2
Барове - 2

Ресторанти

Основният ресторант на Парк хотел Санкт Петербург е на две нива, уникален по своята форма и с капацитет от 600 места.Тук може да откриете един свят на кулинарни удоволствия и гурме предизвикателства.
Бизнес ресторантът е създаден за общуване в уютна и изискана атмосфера.Ресторантът разполага със 100 места и осигурява прекрасна възможност за обяд или вечеря.

Барове

Луксозна Виенска сладкарница-изключителен стил и класа, където гостите могат да опитат различни екзотични коктейли и алкохоли от всички краища на света както и великолепни сладкарски изделия.
Бар Панорама се намира на 22-рия етаж на хотела.Това място е заредено с емоции, неотразима елегантност и уникална гледка към целия град.

Снимки от Хотел Санкт Петербург

Цени за настаняване в Хотел Санкт Петербург

За да Ви предложим настаняване в Хотел Санкт Петербург, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Хотел Санкт Петербург

 

Хотелът има 15 апартамента,които разполага с 2 стаи- спалня и хол. Луксозните студиа са 105. Всички са със спалня (2x2м), мека мебел и работен кът. Двойните студиа са общо 38. Предлагат изключителен комфорт и стил. Хотелът разполага с 40 единични стаи. Във всички има телевизор, телефон, мини-бар, интернет връзка и душ кабина.

 

Политика на хотела

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Санкт Петербург

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона