Комплекс до Разлог
Пирин Голф & Кънтри Клуб

4 звезди

Обща информация за Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

Пирин Голф & Кънтри Клуб е изключителено място за семейството и приятели, които искат да се насладят на активна и незабравим почивка - независимо дали търсят голф преживяване, разходки в планината, тенис или ски през зимата.

Пирин Голф Клуб "е великолепен място за отдих, бизнес и светски събития. Голф Клубът хауса, който е с капацитет за повече от 75 души, голф академията и тренировъчните съоръжения, всички предлагат уникална атмосфера, където могат да бъдат организирани всякакви съития.

В Пирин Голф & Кънтри Клуб има две игрища с 18 дупки на разположение за пребиваващи жители и членове. Гордост на клуба е игрището проектирано от спечелилият 2006 "Райдер Къп" Captain - Йън Уузнам и второто игрище кръстено на местността "Пирин Пайн".

Мисията на Пирин Голф & Кънтри Клуб е да се превърне в един уникален за страната и региона туристически продукт, който да е икономически рентабилен, социално отговорен/ангажиран и да гарантира устойчивото използване на природните ресурси в региона, с цел задоволяване и най-високите изисквания на своите клиенти.

Местоположение на Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

 

Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб се намира до Разлог, Област Благоевград.
Регион: Пирин планина

Пирин Голф & Кънтри Клуб е разположен в невероятната Разложка долина, в подножието на Пирин планина, само на 5 км от световно известния ски курорт Банско.

Удобства в Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

Домашни любимци

Не

Снимки от Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

Цени за настаняване в Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

За да Ви предложим настаняване в Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб

 

На собствениците на имоти в Пирин Голф & Кънтри Клуб ще се предлагат отстъпки между 5% и 20% по отношение на членството в голф клуба, магазини, ресторанти, СПА център, център за конна езда и тенис кортове, както и всички други дейности и спорт.

Политика на хотела

Деца до 7 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Пирин Голф & Кънтри Клуб

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона