Бутиков хотел до Сандански
Колозео

3 звезди

Обща информация за Бутиков хотел Колозео

С необикновената си архитектура и тематичен замисъл бутиковият хотел Колозео пресъздава автентичната атмосфера на Римския ренесанс. Стилът на италианския шарм е пресъздаден чрез фасадното оформление на сградата и пренесен в интериорното изпълнение на ресторант Медичи, бар Антика Рома и уникалните по рода си стаи, всяка от които носи име на световно известни личности и места в тогавашен Рим.
Фоайето на хотел Колизеум е решено в стил барок с характерните за него наситени цветове, тежки мебели, кристални полилеи, създаващи усещане за величие и изобилие.

Местоположение на Бутиков хотел Колозео

 

Бутиков хотел Колозео се намира до Сандански, Област Благоевград.
Регион: Пирин планина

Бутиковият хотел Колозео е разположен в спокойна тиха местност в полите на Пирин, на 1 километър от град Сандански, откъдето се разкрива неповторима гледка към планината.

Удобства в Бутиков хотел Колозео

Бизнес

Интернет

Услуги

Паркинг

Домашни любимци

Не

Заведения

 
Ресторанти - 1
Барове - 1

Ресторанти

Ресторантът е посветен на известното семейство олигарси Медичи, чийто представители нееднократно са управлявали Флоренция между 12 и 16 век. Ликове на архиепископи, папи, кардинали, дукове от фамилията Медичи са част от светлия интериор наред с автентичното обзавеждане с маси и столове от масивно дърво.
В допълнение към ресторант Медичи,на ваше разположение е зала “Антика Рома”.Напълно заслужаваща своето име, зала “Антика Рома” пресъздава духа на древен Рим. Патинираните оранжево- жълти стени са изписани с фрески, стенописи и каменни гравюри, а запалените факли напомнят за древноримските гладиатори и техния начин на живот.На разположение на гостите е и лятната тераса към ресторант Медичи,разкриваща неповторима гледка към Пирин планина.
В ресторанта можете да се насладите на специалитети от българската традиционна кухня . С грижа за вашето здраве подбираме винаги първокласни естествени продукти, защото качествената храна е на първо място уважение към личността, грижа за здравето и удоволствие от живота.Всепризната истина е, че човек се храни първо с очите си. Именно затова нашите специалитети са изкусно оформени с изискан вкус и въображение, за да погалят и поглезят първо сетивата ви и професионално поднесени, за да се насладите на истинските кулинарни изкушения. Отличната храна, кристално чистия планински въздух, величествената гледка, която се разкрива, и уникалния стил на ресторант “Медичи”, подплътени със сърдечно, топло и приятелско отношение, правят ресторанта различен от всички останали!

Снимки от Бутиков хотел Колозео

Цени за настаняване в Бутиков хотел Колозео

За да Ви предложим настаняване в Бутиков хотел Колозео, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Условия за настаняване в Бутиков хотел Колозео

 

Хотелът разполага с общо 13 стаи като част от тях са с възможност за допълнителни легла и 1 апартамент. Съобразени са със съвременните критерии за удобство и комфорт и са оборудвани със самостоятелна климатизация, TV, безжичен интернет и  санитарен възел. Всяка от тях разполага с балкон,разкриващ красиви гледки към величествената Пирин планина.

Политика на хотела

Деца до 4 ненавършени години

БЕЗПЛАТНО

Настаняване след

14 ч.

Напускане преди

12 ч.

 

В момента няма оферти от хотел Колозео

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона