Апарт комплекс Трявна
Горски дом

3 звезди

Обща информация за Апарт комплекс Горски дом

Арт комплекс Горски дом Трявна е едно от любимите места за семейни посещение в района на Трявна и Централния Балкан. Разположението му сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към град Трявна, както и близостта и лесния достъп до множество културни, исторически и природни забележителности: Старата махала на Трявна, Боженци, Етъра, Шипка, Бузлуджа, Дряновски манастир, Соколски манастир, Пещерата Бачо Киро, Природен парк Българка, Виканата скала и др., правят комплекса предпочитано място за почивка и опознаване на една от най-красивите части на България.

Концепцията на комплекса за представяне на културното наследство на Трявна в близост до природата на Балкана, реализирана чрез индивидуален и уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева за всяко от местата за настаняване дават предоставя незабравимо преживяване на нашите гости. 

Разработените и обозначените от Арт комплекс Горски дом Трявна пет еко-пътеки, които започват от комплекса и са оборудване с опознавателни табели и места за почивка и пикник позволяват на нашите гости да се любуват и да опознаят природата на Балкана. На любителите на велотуризма предлагаме няколко веломаршрути с различни трудности.

Местоположение на Апарт комплекс Горски дом

 

Апарт комплекс Горски дом се намира Трявна, Област Габрово.
Регион: Централна Стара планина

Разположението му сред букова гора и обширни поляни с чудесен изглед към град Трявна, както и близостта и лесния достъп до множество културни, исторически и природни забележителности: Старата махала на Трявна, Боженци, Етъра, Шипка, Бузлуджа, Дряновски манастир, Соколски манастир, Пещерата Бачо Киро, Природен парк Българка, Виканата скала

Удобства в Апарт комплекс Горски дом

Деца

Детски кът
Детска площадка

Домашни любимци

Не

Снимки от Апарт комплекс Горски дом

Цени за настаняване в Апарт комплекс Горски дом

За да Ви предложим настаняване в Апарт комплекс Горски дом, моля използвайте формата за запитване или се свържете с наш оператор на телефон 02 471 81 66 или 0878 811 636.

Политика на хотела

 

В момента няма оферти от хотел Горски дом

 

 

 

 

Резервации на хотели по телефона